Photo of Wilhelm Roth

Wijsheden uit de schriftjes van Wilhelm Roth

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Carrière technisch heb ik vier belangrijke adviezen. Het eerste: maak af waar je aan begint. Als je eenmaal lijntjes begint open te houden, heb je de nijging dat te blijven doen. Het tweede: als je assetmanagement interessant vindt, zou ik absoluut het certificaat van het CFA Institute halen. Goed voor je cv, maar belangrijker nog: je verandert er als mens door en leert totaal anders denken. Er zijn niet veel opleidingen die je ook een sterke ethische basis meegeven. Het derde: leer jezelf als een portfolio te zien. Sinds mijn zesde heb ik twee schriftjes, een witte en een gele. In het witte schrijf ik wat ik wil bereiken, in het gele wat mij is gelukt en wat niet. Dat geeft je koers. Het vierde: discipline is zeer belangrijk. Ik sta elke ochtend om vijf uur op en ga meteen mediteren, een eerste oefening in focus. Dat heeft mijn leven enorm verrijkt.
Tijdlijn Wilhelm
Icoinic Robot Talking Grey

Are you ready to invest

It is important to us to understand your expectations
and address any questions or concerns you may have
about investing with Icoinic. Request a call back and
we will get in touch with you free of charge at a time that
suits you. Simply fill in the form below and a member
of our team will be in touch.
Want to speak to an Icoinic member right now?
email us at info@icoinic.capital
Linkedin
Twitter
Linkedin
Twitter